perjantai 9. lokakuuta 2009

Viiksimies on eri mies

Nyt se on sitten todistettu! Nimittäin viiksimiehet tienaavat muita enemmän. TIME-lehden blogi kertoi American Mustache Instituten teettämästä tutkimuksesta, jonka mukaan amerikkalaiset viiksimiehet tienaavat 8,2% enemmän kuin partamiehet ja 4,3% kuin siloposket. Toisaalta tutkimuksessa havaittiin myös, että viiksimiehet kuluttavat 11% enemmän ja säästävät 3% vähemmän kuin ei-viikselliset. 

Kun viiksimiesten kulutustottumuksia tarkasteltiin tarkemmin havaittiin, että he käyttävät keskimääräistä enemmän rahaa parfyymeihin ja hampaiden valkaisuun, juovat keskimääräistä enemmän olutta ja viskiä, kuuntelevat 70- ja 80-luvun musiikkia, pukeutuvat Speedon uimahousuihin, nahkahousuihin ja tiukkoihin T-paitoihin sekä katsovat yleisimmin Billy Dee Williamsin, Chuck Norrisin, Richard Roundtreen ja Burt Reynoldsin dvd-elokuvia. 

Tutkimuksen toteutuksesta ja luotettavuudesta voi olla montaa mieltä, mutta ainakin se on hauska ja saavutti jopa palstatilaa TIME:ssa ja Reutersilla. Jotta juttu olisi täydellinen, suosittelen vierailua American Mustache Instituutin sivuilla. Jäätävää! Varmaa on, että viimeistään viisikymppiseen mennessä olen kasvattanut Wahlroos-viikset. Se on must juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails